Voor nu en later

Het hebben van een goed financieel plan brengt enorm veel rust met zich mee. Je weet zeker dat je dan je financiële zaken op orde hebt.

Een foto van jouw situatie nu
Voor ons begint een goed financieel advies met een foto van jouw situatie nu. Die foto brengt jouw financiële situatie helder in beeld. Van het inkomen tot de uitgaven, van jouw zekerheden tot jouw risico’s. Wij bekijken alle onderdelen die een rol spelen. En ook kijken wij wat er kan gebeuren als er zaken veranderen. 

Voor jouw financiële foto zoeken wij antwoord op vragen als:
- wat heb je geregeld,
- waar loop je risico’s,
- zijn er betere opties voor verzekeringen of hypotheek,
- passen jouw financiële situatie en jouw wensen bij elkaar?

Een plan voor jouw toekomst
Onze foto toont jouw financiële situatie nu en vormt een goed fundament voor verantwoorde keuzes. Om de foto actueel te houden, raden wij je aan de foto elke twee jaar te vernieuwen. Want jouw situatie kan veranderen of bijvoorbeeld de overheid verandert regels.

Als jouw financiële foto klaar is, kunnen we samen een plan voor jouw toekomst maken. Daarmee brengen we ook jouw financiën morgen in beeld.

Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden onderstaande geldverstrekkers aan

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

* geeft een verplicht veld aan

Goed & Geld Limburg bv gebruikt Mailchimp als marketingplatform en informatieplicht. Wanneer jij je inschrijft, ga je ermee akkoord dat je informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Lees hoe Mailchimp omgaat met privacy.