Wij helpen met een lening die bij je past

Soms kom je voor een onverwachte uitgave te staan. Of je hebt extra geld nodig voor een auto of voor een verbouwing. Dan helpen wij je een lening te vinden die voor jou veilig en verantwoord is.

Veilig en verantwoord lenen

Hoe wij daar voor zorgen? Allereerst kijken we samen naar jouw financiƫle situatie. Hoeveel wil je lenen en kun je dat zonder problemen terug betalen? We kijken ook welke lening het best bij jouw situatie past:

Persoonlijk krediet
Veel staat vast: de rente, de aflossing en de einddatum. Wat je van de lening hebt terug betaald, kun je niet opnieuw opnemen.

Doorlopend krediet
Er staat minder vast: de rente en de einddatum kunnen veranderen. Stijgt de rente dan los je per maand minder van je schuld af. Het duurt langer om de lening terug te betalen. Je kunt ook opnieuw geld opnemen als je nog niet aan het maximum van je lening zit.

Wat ook bijdraagt aan veilig en verantwoord lenen zonder verrassingen achteraf: wij werken uitsluitend met geldverstrekkers die vallen onder het toezicht van de Autoriteit Financiƫle Markten.

Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden onderstaande geldverstrekkers aan

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

* geeft een verplicht veld aan

Goed & Geld Limburg bv gebruikt Mailchimp als marketingplatform en informatieplicht. Wanneer jij je inschrijft, ga je ermee akkoord dat je informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Lees hoe Mailchimp omgaat met privacy.