Jouw hypotheekadviseur wijst je vakkundig de weg

Een huis kopen is leuk want je kiest waar en hoe je gaat wonen. Een huis kopen is ook spannend want er is veel geld mee gemoeid. Geld dat je als hypotheek gaat lenen. Daar komt veel bij kijken. Dan is het verstandig als een betrokken en ervaren adviseur jou vakkundig de weg wijst en behoedt voor valkuilen.

Jouw situatie bepaalt
Ben je starter en koop je dus voor het eerst? Koop je een volgend huis of wil je de hypotheek veranderen? Het kan ook zijn dat je als senior toe bent aan een ander huis. Wie je ook bent, jouw persoonlijke situatie staat altijd voorop en daarom kijken wij er nauwkeurig naar. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw financiƫle wensen en mogelijkheden.

Je krijgt van ons antwoord op vragen als:
- Hoeveel hypotheek kan ik krijgen.
- Hoeveel eigen geld heb ik nodig.
- Hoe lang zet ik de rente van mijn hypotheek vast.
- Wat ga ik netto per maand betalen.
- Hoe verzeker ik mijn huis verstandig en voordelig.

Hypotheek eenvoudiger, regels ingewikkelder
De overheid heeft het aanbod van hypotheken eenvoudiger gemaakt. Maar helaas is het hele pakket aan regels rondom het eigen huis steeds ingewikkelder geworden. Daarom maken wij een foto van jouw financiƫle situatie, zoals die nu is en hoe die in het verleden was. Dat vinden wij belangrijk om je goed te kunnen adviseren, vooral als je bent gescheiden of in een nieuwe relatie stapt. Zo voorkomen wij nare verrassingen achteraf en problemen met de Belastingdienst.

Tip: Vraag het ons
Schrijf alle vragen op die je bedenkt. En stel ze ons. Wij vinden vragen fijn, dat helpt om jouw situatie scherp in kaart te brengen. 

Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden onderstaande geldverstrekkers aan

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

* geeft een verplicht veld aan

Goed & Geld Limburg bv gebruikt Mailchimp als marketingplatform en informatieplicht. Wanneer jij je inschrijft, ga je ermee akkoord dat je informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Lees hoe Mailchimp omgaat met privacy.