Vermogensbeheer vraagt om een plan

Je wilt vermogen opbouwen of je hebt al een vermogen. In beide situaties is het essentieel dat je een plan hebt. Een plan dat vastlegt wat je doelen zijn en welke strategie de beste kans van slagen geeft.

Maak samen met ons een plan
Sta je aan de start dan ligt het vertrekpunt bij de financiële ruimte die je hebt. Hoeveel geld komt beschikbaar om aan de opbouw van je vermogen te werken? Samen met je doelen ontwikkelen wij een beleggingsstrategie. Ben je een stap verder en is er vermogen beschikbaar dan kunnen je doelen bepalend zijn voor de beleggingsstrategie.

Voelt het goed?
Er speelt nog een belangrijke factor. En dat is jouw gevoel: bij welke beleggings- of spaarproducten voel jij je goed? Hoeveel risico mag jouw vermogen lopen, wat mag het beheer kosten? Vragen die we graag samen met jou beantwoorden.

Naar een persoonlijk plan
Uiteindelijk maken wij een persoonlijk plan. Daarin adviseren wij een strategie en financiële producten die bij jou en je doelen passen. Wij werken alleen met producten die binnen het toezicht van de Autoriteit Financiële Markten vallen. En wij vinden het belangrijk dat jij de geadviseerde producten begrijpt zodat je goed in beeld hebt wat we gaan doen.

De beroemde tweeling rendement en risico
Het zal niet nieuw zijn voor je maar we willen het duidelijk gezegd hebben: rendement en risico horen bij elkaar. Bij sparen is op dit moment het rendement zeer bescheiden. Hier komt het risico vooral van de inflatie. En er is risico je geld kwijt te raken als geld niet onder de deposito-garantie van De Nederlandsche Bank valt.
Ga je beleggen dan neemt de kans op rendement toe maar ook het risico. Als de waarde van de belegging in elkaar zakt, kun je geld kwijtraken, voor een deel of in het ergste geval zelfs helemaal. Hou altijd voor ogen dat gratis geld niet bestaat.

Wij zijn volledig onafhankelijk en bieden onderstaande geldverstrekkers aan

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

* geeft een verplicht veld aan

Goed & Geld Limburg bv gebruikt Mailchimp als marketingplatform en informatieplicht. Wanneer jij je inschrijft, ga je ermee akkoord dat je informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Lees hoe Mailchimp omgaat met privacy.